Al 30 jaar dé vertrouwde partner voor verzekeraars

Als verzekeraar duurzaam succesvol zijn voor uw klanten in een snel veranderende wereld? Wij zijn opgegroeid mét en ín de sector, maar kijken er met een frisse blik naar. Dat leidt tot verrassende resultaten: inmiddels rekenen we 80% van de sector tot onze klanten met een NPS van +52. Zij vinden ons betrokken, deskundig, pragmatisch en prettig om mee te werken.

Ontdek onze voetsporen in de sector

Wij werken onder andere voor en met de volgende verzekeraars en fianciele instanties:

Nieuws en ontwikkelingen

De markt is volop in beweging. Wij ook! Regelmatig publiceren we daarom nieuwe klantsuccesen, vacatures en mijlpalen. Daarnaast spreken onze eigen mensen als sectorinsiders regelmatig over actuele ontwikkelingen in de markt.


Meer nieuws

De beste verzekeren sectorinsiders van Nederland

Ons Verzekeren-team beschikt over diepgaande kennis van de financiële sector. Speel om te winnen: dat is ons motto. Met hun deskundigheid, lef en kennis kunnen onze geïntegreerde teams verbinden, actie ondernemen en implementeren. Wij spelen alleen op Champions League-niveau door talenten aan te nemen op basis van IQ én EQ. Uitstekende prestaties beginnen namelijk met uitmuntende teams: mensen met verschillende vaardigheden en zienswijzen die nauw samenwerken om u te helpen uw doelen te bereiken.

 

Meer sector insiders