Relevant zijn voor je klant?

Emotioneel aansluiten bij de manier waarop consumenten werken, winkelen en leven: vandaag de dag ervaart menig retail- en consumentenmerk het als lastig. Start-ups en platforms zoals Amazon en Alibaba streven naar een vlekkeloze customer journey die traditionele retailers niet kunnen bijhouden. Technologie en data analytics – zoals Kunstmatige Intelligentie (KI) – geven de consument de controle met een gepersonaliseerde aanbieding. Het resultaat: een opnieuw betrokken consument én een persoonlijke relatie die vertrouwen als basis heeft. Bovendien zijn de retailketen en de impact van het product niet langer duurzaam. Kortom, het is tijd om te handelen en je klant weer relevant te maken. Hoe? Met een duurzame voetafdruk voor de huidige én toekomstige generaties. Als platform en disruptieve kracht in de retailsector staat IG&H klaar om je te helpen. De vraag is: hoe wil jij het verschil maken?

Klaar om de maatschappelijke impact te keren?

Wil je jouw ecologische voetafdruk drastisch verbeteren? Producten bieden die de gezondheid en het welzijn van mensen bevorderen? Bijdragen aan een meer divers ecosysteem? Werk met doorwinterde retailexpert IG&H en beïnvloed de kwaliteit van leven van miljoenen huishoudens. In samenwerking met geselecteerde start-upinitiatieven en onze klanten streven we naar een meer duurzame voetafdruk. Met andere woorden: we voegen de daad bij het woord. Tijd om jóuw mogelijkheden eens te bespreken!

Nieuws en ontwikkelingen

De markt is volop in beweging. Wij ook! Regelmatig publiceren we daarom nieuwe klantsuccesen, vacatures en mijlpalen. Daarnaast spreken onze eigen mensen als sectorinsiders regelmatig over actuele ontwikkelingen in de markt.


Meer nieuws

De beste retail sectorinsiders van Nederland

Ons retail-team beschikt over diepgaande kennis van de sector. Play to win: dat is ons motto. Met hun deskundigheid, lef en kennis kunnen onze geïntegreerde teams verbinden, actie ondernemen en implementeren. Wij spelen alleen op Champions League-niveau door talenten aan te nemen op basis van IQ én EQ. Uitstekende prestaties beginnen namelijk met uitmuntende teams: mensen met verschillende vaardigheden en zienswijzen die nauw samenwerken om u te helpen uw doelen te bereiken.

Meer sector insiders