Zinnige en patiëntgerichte zorg

Een inspirerende visie vertalen naar een slimme strategie en realisatie? Wij helpen u graag. Uw organisatie in versnelling brengen én de zorg blijvend verbeteren om deze ook in de toekomst betaalbaar te houden: dat is ons streven. Wij geloven niet alleen dat dit kan, maar ook dat het moet. Onze klanten – die variëren van zorgaanbieders en zorgverzekeraars tot technologieleveranciers – typeren ons als een verbindende, resultaatgerichte en analytisch sterke sectorinsider.

 

Onze voetsporen in de gezondheidszorg

Wij werken onder andere voor en met de volgende ziekenhuizen en zorgverzekeraars:

Nieuws en ontwikkelingen

De markt is volop in beweging. Wij ook! Regelmatig publiceren we daarom nieuwe klantsuccesen, vacatures en mijlpalen. Daarnaast spreken onze eigen mensen als sectorinsiders regelmatig over actuele ontwikkelingen in de markt.


Meer nieuws

De beste gezondheidszorg-insiders van Nederland

Ons team-gezondheidszorg beschikt over diepgaande kennis van de sector. Speel om te winnen: dat is ons motto. Met hun deskundigheid, lef en kennis kunnen onze geïntegreerde teams verbinden, actie ondernemen en implementeren. Wij spelen alleen op “Champions League-niveau” door talenten aan te nemen op basis van IQ én EQ. Uitstekende prestaties beginnen namelijk met uitmuntende teams: mensen met verschillende vaardigheden en zienswijzen die nauw samenwerken om u te helpen uw doelen te bereiken.

 

Meer sector insiders