Hoe we werken

Hoe ontstaat vooruitgang? Als je elkaar voortdurend de vraag durft te stellen wat er beter kan. Dus stellen we hoge eisen aan onszelf. En doen we er alles aan om ons verder te ontwikkelen. Op exact dezelfde wijze werken we met u samen.

Wij geloven dat inhoud, proces en mens onderling zijn verbonden. Bij elk project krijgen deze drie elementen al onze aandacht. Dat doen we op een eigen manier. Via een unieke werkmethode; Make Strategy Work. Onze Make Strategy Work (MSW) werkmethodiek vormt het DNA van ons bureau. Het verankert de manier waarop we het verschil maken voor uw organisatie. Dat niet alleen. Onze methode is het ook het raamwerk voor een continue ontwikkeling van ons bureau.

Wilt u meer weten hierover? Neem dan contact met ons op.

IG&H maakt het verschil in de nieuwe realiteit

IG&H Consulting & Interim stelt toonaangevende ondernemingen in Financial Services, Health en Retail in staat echte vernieuwingsslagen te maken. Onze klanten beloonden deze projecten met een Net Promoter Score van +49 in 2013.  Lees hieronder meer over een aantal van onze impactvolle projecten.


Maak kennis met onze 120 professionals

IG&H Consulting & Interim groeit en telt bijna 120 professionals. Onze mensen zijn ervaren en hebben vaak een achtergrond in de sector. Lees waar ze voor staan, wat hen drijft en wat hen trots maakt op IG&H:

Werken bij IG&H brengt veel variatie met zich mee
Annemiek Keizer
Senior Consultant
› Bekijk profiel
IG&H haalt het beste uit mezelf naar boven: al vijf jaar lang doe ik – samen met ontzettend leuke mensen – impactvolle opdrachten voor grote verzekeraars
Bob van Opstal
Managing Consultant
› Bekijk profiel
IG&H realiseert beweging, ook in de pensioensector
Frans Liem
Partner
› Bekijk profiel
…zo’n 15 jaar bouw ik mee aan het mooiste adviesbureau van Nederland. Jaar in jaar uit blijven we ons ontwikkelen: mooie opdrachten, mooie mensen.
Martijn Hogenelst
Partner
› Bekijk profiel
Meer sector insiders

Nieuws

IG&H’ers spreken en publiceren als sectorinsiders over de actuele ontwikkelingen in de markt. IG&H is volop in beweging en publiceert regelmatig nieuwe klantsuccesen, vacatures en mijlpalen.

Retail
Zes succesfactoren voor een geslaagde start van grootschalige mechanisatietrajecten in retail
Bart van Eijden
Bancair
Starters stuwen marktaandeel verzekeraars in hypotheekmarkt
Joppe Smit
IG&H
Fun Inspiration and Training
 

Ontmoet ons

Ontmoet ons in ons kantoor in Papendorp, Utrecht. Geopend in januari 2012 is dit een van de meest unieke en inspirerende werkplekken in Nederland. Iedereen komt er graag en voelt zich er thuis. Met trots geven we je een rondleiding.