Top 5 NRC Carriere Helden!

Werken bij IG&H betekent deel uitmaken van een hecht team van bijna 120 professionals, met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en continu verbeteren. Je krijgt de kans om impactvolle projecten te doen voor toonaangevende (inter)nationale ondernemingen. Dat onze medewerkers zeer tevreden zijn over IG&H als werkgever blijkt uit onze plek in de top 5 van het NRC Carriere Helden onderzoek 2016-2017.

Toegankelijk

Geen glazen plafond, heilige huisjes of dichte deuren. Werken in een veilige omgeving zonder politiek. Iedereen is benaderbaar, ongeacht functieniveau.

Topsport

Consultancy is topsport, je zelf ontwikkelen en uitdagen is de norm. Elke dag een stapje beter. Wij werken samen met topinstituten als Harvard en IMD.

Balans

Jezelf kunnen zijn vereist een goede balans tussen werk en privé. IG&H'ers zijn als geen ander actief met vrijwilligerswerk, (top)sport, muziek, en/of hun gezin.

Transparant

Transparantie creëert vertrouwen. Bij ons zie je dat terug in ons kantoor, in ons salarishuis, in onze klanttevredenheid en in onze open feedback cultuur.

Niet alleen wat je meebrengt. Vooral ook wat je achterlaat.

Een onuitwisbare indruk. Bij onze klanten en in de sector. Daar doen we het voor. Geen praatjes voor de bühne. Geen politiek om stakeholders te pleasen. Maar doorbraken realiseren. Iets blijvends neerzetten. Met een frisse blik. En een eigenwijs hoofd. Daarbij is verregaand specialisme een keiharde voorwaarde. Herken jij jezelf daarin? Dan zijn we benieuwd naar jou! Bekijk hieronder ons vacatureaanbod.

Bekijk alle vacatures
Verzekeren
Vacature
Senior Consultant Insurance
 
IG&H
Vacature
Business Analyst
 
IG&H
Vacature
Data Scientist
 

Events bij IG&H

Ben jij benieuwd hoe het is om bij ons te werken, dan nodigen wij je graag uit om langs te komen! Wij organiseren regelmatig events bij ons op kantoor zodat je als (bijna) afgestudeerde academicus, starter of professional kennis kunt maken met ons.

Hieronder zie je een overzicht staan van de events die we op korte termijn organiseren. Je kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen werken@igh.nl dan nemen we contact met je op en proberen we antwoord te geven op al je vragen.

Bekijk alle evenementen

Ontmoet je toekomstige collega's

Wil je meer weten over wie er bij IG&H werken, of een kijkje nemen bij hen achter de schermen? Neem dan contact op met een van deze collega’s.

Meer sector insiders

Ontmoet onze alumni

IG&H is trots op haar warme relaties met oud-collega’s. Hoewel onze wegen gescheiden zijn, blijven we in nauw contact met onze alumni. Zo organiseren we ieder jaar een alumni BBQ, met een gegarandeerd hoge opkomst.