Welkom bij IG&H Consulting & Interim

Wij brengen vooruitgang; radicaal gericht op de klant. Want of u nu een ziekenhuis, winkel, bankpensioenbedrijf of verzekeraar bent, u heeft te maken met consumenten die empowered zijn. En dat is waar we relevant worden. Omdat het relevant is voor uw klanten. Daarbij is sectorkennis wel het minste dat u van ons mag verwachten.

Wat we doen

Uw klanten horen thuis in het hart van uw organisatie. Daar is executie en slagkracht voor nodig. Wij begeleiden u in het (digitaal) transformeren en tillen de strategie van het papier. Zo brengen wij vernieuwing en energie in uw organisatie.

Onze voetsporen in de sectoren

Wij werken onder andere voor en met de volgende ziekenhuizen, winkels, banken, pensioenbedrijven en verzekeraars:

Bekijk meer cases

Nieuws en ontwikkelingen

De markt is volop in beweging. Wij ook! Regelmatig publiceren we daarom nieuwe klantsuccessen, vacatures en mijlpalen. Daarnaast brengen onze mensen inspiratie vanuit onze visie op de markt en presenteren we learnings vanuit de praktijk.

20 maart 2017
publicaties
Bancair
Concentratie Nederlandse hypotheekmarkt
Lisa klein Goldewijk
13 maart 2017
publicaties
Verzekeren
Perspectief op de schademarkt
Jan-Pieter van der Helm
02 maart 2017
news, publicaties
Bancair
Explosieve groei doorstromers maakt 2016 beste hypothekenjaar sinds crisis
Joppe Smit
Bekijk meer

Ontmoet ons

Ontmoet ons op ons hoofdkantoor in Utrecht. Een van de meest unieke en inspirerende werkplekken in Nederland. Iedereen komt er graag en voelt er zich thuis. Met trots geven we u een rondleiding.