Wij zorgen dat u koploper wordt binnen uw sector

Bedrijven én onszelf opnieuw uitvinden: dat is wat wij doen. Daarbij zoeken we naar nieuwe methodes om waarde te genereren. Wij zijn sectorexperts die zich uitsluitend richten op financiële dienstverlening, retail en gezondheidszorg. Daarom bevinden we ons altijd in het hart van de veranderingen die in uw sector plaatsvinden. Dat maakt ons de aangewezen partij om uw organisatie te helpen bij het creëren van een focus op radicale klantgerichtheid, agile werken en executie. Hiermee wordt u koploper binnen uw sector!

Welke toegevoegde waarde bieden wij onze klanten?

Klanttevredenheid verhogen? Data-gedreven actie ondernemen? Nieuwe technologieën en organisatie met elkaar verbinden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De Net Promoter Score (NPS) als onze belangrijkste graadmeter

‘Hoe waarschijnlijk is het dat u ons bedrijf aanraadt aan een vriend(in) of collega?’ Wij geloven dat het antwoord op deze vraag de beste graadmeter voor succes is om om steeds beter te worden, elke dag! Alleen wanneer u onze inzet beoordeelt met een 9 of 10 zijn we tevreden. We voeden ons met de NPS en hebben ons performance systeem hierop afgestemd. Ons doel: het vertrouwen van onze klanten winnen en zorgen dat zij fans worden.

 

Onze Net Promoter Score

+52

Onze gemiddelde klanttevredenheidsscore uitgedrukt in een Net Promoter Score.

De beste sectorinsiders en digitale experts van Nederland

Speel om te winnen: dat is ons motto. Met hun deskundigheid, lef en kennis kunnen onze geïntegreerde teams verbinden, actie ondernemen en implementeren. Wij spelen alleen op “Champions League-niveau” door talenten aan te nemen op basis van IQ én EQ. Uitstekende prestaties beginnen namelijk met uitmuntende teams: mensen met verschillende vaardigheden en zienswijzen die nauw samenwerken om u te helpen uw doelen te bereiken.

Meer sector insiders